Suntem mândri să împărțim în fiecare zi din bucuria de a fi generația nouă printre cei mai buni producători de vin. Suntem fericiți să ținem deschisă poarta celei mai frumoase destinații turistice vinicole din Moldova. Istoria, valorile culturale, avântul pentru creativitate și excelență în vinuri și turism a plasat Castel Mimi în top 15 cele mai frumoase vinării din lume.

În fiecare an, peste 30.000 de oameni din 80 de țări ale lumii, duc acasă o amintire despre evenimentele de neuitat, despre alb, roșu și rose, despre bucătăria tradițională moldovenească, îmbinată cu tehnici moderne de pregătire, despre legendele Castel Mimi – o lume a vinului, culturii și excelenței.

Vă invităm în lumea Castel Mimi, unde vă așteptă amintirea voastră.

Castel Mimi Clasică

Vinuri născute din dragoste pentru istorie, folclor şi cultura autentică a Moldovei. Tradiţia combinată cu inovaţia învârtesc hora în sticle. Simbolurile de pe ii dansează băsmăluţa cu uzoarele tradiţionale de pe covoarele moldoveneşti. Cu dor de casă, arome de vişină şi zmeură din grădina părinţilor, vinul din Colecţia Clasică Castel Mimi reuneşte fraţi la masă.

Seria The Governor

Onorăm memoria fondatorului Castel Mimi, ultimului guvernator al Basarabiei, Constantin Mimi, cu seria de vinuri The Governor. Aromele nobile și gusturile complexe valsează în sticle. Vinul produs din roada extraordinară a anului 2018 este considerat de mulți drept unul dintre cele mai bune din regiune.

Seria Animaliens

Cu admirație pentru tradiție, Castel Mimi a creat AnimaAliens Wines – o interpretare modernă a tradiționalului. Vinuri proaspete și persistente, îmbinate cu simbolism, istorie și cultură autohtonă.

Seria Chéf

Vinuri Gourmet de la Castel Mimi, destinate restaurantelor de top. O colaborare a vinificatorilor și bucătarilor noștri pentru armonia perfectă între vin și delicii culinare.