Descoperiți legendele Castel Mimi și povestea fascinantă a vinului moldovenesc, crescută în grădini sărutate de soare și ploaie, împletită în cupaje de roșu, alb și rose, țesută cu gust de mâncare tradițională în beciuri răcoroase și condimentată gourmet.

Permitem oaspeților să afle ce se întâmplă după ușa bucătăriei Castel Mimi și dezvăluim secretele felurilor autentice moldovenești celor care vor să știe cum se fac cele mai bune sarmale și care este ingredientul plăcintelor, ținut ascuns de gospodine.

Poarta Castel Mimi este deschisă în orice zi și la orice oră le este convenabil îndrăgostiților de vin, gastronomie și cultură!

Vă rugăm să ne anunțați când vreți să admirați comorile din beciurile lui Constantin Mimi, să gustați mămăliga proaspăt luată de pe foc sau să daţi cep butoiului. La rândul nostru, promitem să vă contactăm cât de repede posibil, pentru a stabili toate detaliile adiționale.

*Prin folosirea sistemului de rezervare, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile prevăzute.

Tur de Familie

1 oră 10 minute / de la 300 MDL

Valorificăm ce avem mai scump – familia! Reuniți-vă cu oamenii dragi într-o atmosferă degajată și creați amintiri pentru ani înainte.

Tur Classic

1 oră 10 minute / de la 300 MDL

Creăm experiențe enologice noi și promovăm cu dragoste cultura vinului și istoria Castel Mimi. Dezvăluim misterele beciurilor noastre, scoatem din casă metodele de producție, povestim legendele grădinii medievale, prezentăm și degustăm împreună cu vizitatorii trei tipuri de vin din seria clasică.

Tur Iconic

1 oră 30 minute / de la 575 MDL

Propunem cinci vinuri și gustări asortate perfect lor. Dezvăluim istoria Castel Mimi, descoperim beciurile ascunse și admirăm cea mai veche colecție de vinuri din Moldova.

Tur Autentic

2 ore / De la 775 MDL

Povestea ultimului guvernator al Basarabiei, relatată la masa timpului, cu patru vinuri selecte din butoaiele Castel Mimi: Sânzienele, Rară Neagră Rosé, Sfaditele, Viorica de Bulboaca. Toate, după plimbare prin beciuri și istorii despre drumul vinului de pe podgorii până în sticlă.

Tur Fusion

2 ore 30 min / de la 950 MDL

Evadăm în trecut, combinăm istoria și modernul și bucătăria tradițională cu felurile delicate de mâncare franțuzească. Descoperim legendele Castel Mimi, aflăm trecutul impresionant al vinăriei și admirăm colecții unice din țară și lume.

Tur Governor

3 ore / de la 2.250 MDL

Castel Mimi deschide ușile pentru a arăta lumii cea mai veche colecție de vinuri din Moldova și subsolurile sale secrete. Descoperim istoria uimitoare de viață a lui Constantin Mimi, aflăm secretele producției vinului și admirăm beciurile care au sute de ani.

Romantic Couple Package

De la 10.500 MDL

Nimic mai frumos ca iubirea în lume! Știm cât de prețios este timpul petrecut alături de omul iubit și creăm cele mai bune condiții pentru îndrăgostiții care vor o escapadă în doi, intimitate și atmosferă romantică.