Descoperiți legendele Castel Mimi și povestea fascinantă a vinului moldovenesc, crescută în grădini sărutate de soare și ploaie, împletită în cupaje de roșu, alb și rose, țesută cu gust de mâncare tradițională în beciuri răcoroase și condimentată gourmet.

Permitem oaspeților să afle ce se întâmplă după ușa bucătăriei Castel Mimi și dezvăluim secretele felurilor autentice moldovenești celor care vor să știe cum se fac cele mai bune sarmale și care este ingredientul plăcintelor, ținut ascuns de gospodine.

Poarta Castel Mimi este deschisă în orice zi și la orice oră le este convenabil îndrăgostiților de vin, gastronomie și cultură!

Vă rugăm să ne anunțați când vreți să admirați comorile din beciurile lui Constantin Mimi, să gustați mămăliga proaspăt luată de pe foc sau să daţi cep butoiului. La rândul nostru, promitem să vă contactăm cât de repede posibil, pentru a stabili toate detaliile adiționale.

*Prin folosirea sistemului de rezervare, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile prevăzute.

Tur de Familie

1 oră 10 minute / de la 400 MDL

Family Tour vă oferă o excursie în beciurile istorice, construite acum 130 de ani de Constantin Mimi. Veţi afla povestea singurului castel din ţara noastră şi etapele sale de dezvoltare.

Tur Classic

1 oră 10 minute / de la 400 MDL

Creăm experiențe enologice noi și promovăm cu dragoste cultura vinului și istoria Castel Mimi.

Tur Iconic

1 oră 30 minute / de la 750 MDL

Propunem cinci vinuri și gustări asortate perfect lor. Dezvăluim istoria Castel Mimi, descoperim beciurile ascunse și admirăm cea mai veche colecție de vinuri din Moldova.

Tur Autentic (Lunch)

2 ore / De la 1000 MDL

Povestea ultimului guvernator al Basarabiei, relatată la masa timpului, cu patru vinuri selecte din butoaiele Castel Mimi: Sânzienele, Rară Neagră Rosé, Sfăditele, Viorica de Bulboaca. Toate, după plimbare prin beciuri și istorii despre drumul vinului de pe podgorii până în sticlă.

Tur Autentic (Dinner)

2 ore / De la 1100 MDL

Povestea ultimului guvernator al Basarabiei, relatată la masa timpului, cu patru vinuri selecte din butoaiele Castel Mimi: Sânzienele, Rară Neagră Rosé, Sfăditele, Viorica de Bulboaca. Toate, după plimbare prin beciuri și istorii despre drumul vinului de pe podgorii până în sticlă.

Tur Fusion

2 ore 30 min / de la 1250 MDL

Evadăm în trecut, combinăm istoria și modernul și bucătăria tradițională cu felurile delicate de mâncare franțuzească.

The Governor

3 ore / de la 3000 MDL

Castel Mimi deschide ușile pentru a arăta lumii cea mai veche colecție de vinuri din Moldova și subsolurile sale secrete. Descoperim istoria uimitoare de viață a lui Constantin Mimi, aflăm secretele producției vinului și admirăm beciurile care au sute de ani.

Activități adiționale

Preț: 720 MDL/pers.

Blend your own wine

Include cupajarea a 3 tipuri de vin și pictarea etichetei

Romantic Couple Package

De la 10.500 MDL

Nimic mai frumos ca iubirea în lume! Știm cât de prețios este timpul petrecut alături de omul iubit și creăm cele mai bune condiții pentru îndrăgostiții care vor o escapadă în doi, intimitate și atmosferă romantică.

Termeni și condiții

Copiii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani, însoţiţi de un matur, beneficiază de acces gratuit. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani, prețul va fi de 100 de lei, dar nu participă la degustări.

Toate vizitele se efectuează în regim de PROGRAMARE PREALABILĂ. Programarea excursiei și a degustației se efectuează prin apel telefonic la nr. de contact: + 373 06 200 1893, la adresa de e-mail: rezervari@castelmimi.md sau se pot programa vizite accesând website-ul nostru www.castelmimi.md.

NOTĂ! În caz de întârziere Castel Mimi SRL își rezervă dreptul de a anula vizita fără anunț în prealabil sau să scurteze timpul vizitei pentru a nu reține grupurile programate ulterior.

Castel Mimi SRL își rezervă dreptul de a modifica conținutul și prețul pachetelor în funcție de valabilitatea și prețul produselor de pe piață.

Castel Mimi SRL își rezervă dreptul de a forma (comasa) grupe cu ghidaj în anumite limbi atunci când numărul de turiști este mic. Astfel este posibil orele de vizită să fie stabilite conform graficului format de către companie.