Pasiunea și dedicația i-au făcut pe bucătarii de la Castel Mimi să îmbine perfect tradiționalul cu modernul. Cu grijă pentru oameni și natură, selectăm produse naturale și delicioase, astfel încât să avem impact minim asupra mediului și să oferim alimente de înaltă calitate pe platourile servite fiecărui oaspete.

Ambianță plăcută și atmosfera relaxantă a restaurantului „Bufnița albă” și a barurilor „Wine & coffee time bar” și „Wine party room” inspiră, iar vinurile trezesc emoții.

Restaurantul și barurile Castel Mimi sunt locația perfectă pentru cei care vor să se delecteze cu specialități rafinate din bucătăria moldovenească, într-o ambianță relaxantă și luxoasă.

Restaurant de fine dining „Bufnița albă”

Îndrăgostiți de bucătăria Moldovei și dornici să oferim ceva nou, am creat „Bufnița albă” - primul restaurant fine dinning din Moldova.

Sala Boierilor

Cu mai bine de 100 de ani în urmă, Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei, obișnuia să primească musafiri, oameni de afaceri și politicieni, în una dintre sălile Castelului, care servea drept loc de odihnă, inspirație, dar era destinată și discuțiilor importante.

Biblioteca Constantin Mimi

O sală spaţioasă, care serveşte ca loc de întrevederi, dar şi relaxare pentru oaspeţii şi vizitatorii care ajung să ne viziteze la Castel Mimi, în calitate de turişti sau în deplasări de serviciu. Încăperea, în care predomină lemnul, poate găzdui concomitent un număr de până la 50 de persoane.

„Wine party room”

Barul unde poate avea loc petrecerea ta. Mesele lungi și canapelele confortabile creează atmosferă relaxantă, iar deserturile și aperitivele îți lasă gura apă.

Barul „Wine and Coffee Time Diorama”

Vinul și cafeaua – două forțe care mișcă lumea! Asta am spus atunci când am deschis ușile barului „Wine and Coffee Time” la Castel Mimi. Pentru și mai multă inspirație, pe lângă licoare din butoaie de stejar și cafea proaspăt măcinată, servim oaspeților și cele mai bune mâncăruri tradiționale.