Seria Reserve

Negru de Bulboaca

Vin Roșu / 15.5% ABV / Sec

Cel mai desăvârșit vin Castel Mimi creat vreodată! Fiecare strop este rezultatul a 130 de ani de tradiție, istorie și excelență, cu care ne mândrim! Un Grande Reserve care promite o evoluție de peste 30 de ani în sticlă, produs din struguri selecți de Cabernet Sauvignon, Saperavi și Rara Neagră. Vin maturat timp de 28 de luni, în barrique-ri de autor din seria premium X-Blend, semnate de emeritul meșter dogar Christian Radoux. Butoaie au fost produse din stejari de 220 de ani din zona franceză Limousin, plantați încă pe timpurile lui Napoleon Bonaparte, cu puțin înainte de perioada în care au fost puse bazele vinificației moderne în Basarabia.
Culoarea intensă a vinului dezvăluie un buchet vibrant și zvelt, ce se remarcă prin nuanțe de prune uscate și vișine, ușor afumate, treptat deschizându-se arome terțiare de cuiușoare și tutun. Gustul este bogat în senzații de fructe roșii suculente, ușor condimentate. Corpul este rond, definit de un frumos echilibru între taninii bine integrați și aciditatea fină. Finalul este lung și complex.

Castel Mimi

Asocieri culinare: friptură din vânat, steak alla Fiorentina, coaste de porc la grătar sau roast beef cu legume la cuptor;
Temperatura de servire: +8°C +10°C.

Bilete Cucoanele Fiesta