O sală spaţioasă, care serveşte ca loc de întrevederi, dar şi relaxare pentru oaspeţii şi vizitatorii care ajung să ne viziteze la Castel Mimi, în calitate de turişti sau în deplasări de serviciu. Încăperea, în care predomină lemnul, poate găzdui concomitent un număr de până la 50 de persoane.

Biblioteca dispune de câteva rafturi în care colecţionăm cărţi rare. Este vorba de o varietate de literatură unică, care cuprinde volume despre vin, precum şi alte domenii de interes public. Locul este o oază de relaxare, mai ales atunci când conectăm şemineul, iar oaspeţii noştri se pot delecta cu căldura şi lumina flăcărilor arzând.

Încăperea Bibliotecii Constantin Mimi este locul care îmbină confortul cu autenticul. Am amplasat în sală câteva covoare vechi tradiţionale. Simbolurile tradiţionale de pe covoare şi portul popular se regăsesc şi pe piesele de mobilier amplasate lateral mesei imense, de-a lungul sălii.

Mobilierul moale din piele cafenie completează cromatic încăperea şi conferă un stil regesc.

Tot în sala Bibliotecii se găseşte şi biroul lui Constantin Mimi, cel care a construit Castel Mimi şi a fost un renumit vinificator acum mai bine de 130 de ani. În acest birou, la masa de lucru, Constantin Mimi, care a fost şi ultimul guvernator al Basarabiei, semna cele mai importante acte la acele vremuri şi primea în vizită personalităţi marcante ale timpului.