Am transformat cu iscusinţă strugurii suculenţi de Feteasca Neagră, culeşi manual de pe podgoriile sărutate de soare şi îmbrăţişate de ploi, într-un vin spectaculos, maturat 16 luni în butoaie din stejar francez, marca Radoux Omega. Calităţile lor unice creează condiţii pentru ca băutură să păstreze identitate caracteristică soiului, adaugându-i nuanţe fine de maturare şi taninuri elegante. Aromele de cireşe sălbatice şi mure cuceresc simţurile. Amestecul afinelor, coacăzelor negre şi tutunului marchează gustul complex. Corpul este plin și intens, echilibrat, de o aciditate plăcută. Datorită dopului de plută folosit pentru sigilarea sticlei, vinul are potenţial de maturare de cel puţin 10 ani.
Temperatura de servire: +15°C – +18°C.
Condiții de păstrare recomandate: +5°C – +20°C, în spații uscate, bine aerisite, cu umiditate relativă de max. 85%.