Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Speed dating

februarie 3

Eşti în căutarea perechii potrivite şi a sufletului pereche? Dacă te numeri printre persoanele curajoase şi deschise spre noi provocări, te aşteptăm la „Speed Dating”.

Pe 3 februarie, la ora 18.00, La Castel Mimi organizăm în exclusivitate în ţara noastră, o întâlnire pe necunoscute, cu persoane solitare, ca tine.

Participanţii vor interacţiona unii cu alţii prin rotaţie şi vor avea la dispoziţie până la opt minute ca să socializeze. La final, fiecare dintre cei prezenţi va transmite organizatorilor lista cu persoanele care i-au căzut tronc la inimă şi pe care doreşte să le cunoască mai bine. În cazul în care există o compatibilitate şi o atracţie din ambele părţi, participanţii primesc datele de contact reciproc şi pot continua comunicarea şi după „Speed Dating”.

Toţi cei înscrişi vor participa la o loterie şi vor avea şansa să câştige cadouri din partea casei.

Seara se va încheia cu o petrecere organizată exclusiv pentru cei prezenţi.

Experienţa anilor precedenţi ne-a demonstrat că evenimentul nostru inedit este unul de succes şi reuşeşte să formeze cupluri fericite

Noi pregătim aperitivele, atmosfera relaxantă, muzica şi vinul, iar tu vino să cunoşti oameni noi şi să creezi relaţii pe viaţă!

Costul biletului de participare este de 400 de lei şi include:

  • accesul la eveniment;
  • un pahar de vin rose;
  • aperitive;
  • accesul la petrecere;

Pentru înregistrare apelaţi 062 00 1893