Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Cină la lumina lumânărilor

martie 24

În fiecare primăvară, o lume întreagă sărbătoreşte Ziua Pământului economisind curentul electric, pentru a salva astfel Planeta noastră.

Am făcut deja o tradiţie la Castel Mimi, ca la final de martie să organizăm o cină exclusivă, pentru toţi oaspeţii noştri care sunt preocupaţi de problemele de mediu şi vor să petreacă o seară specială.

Pe 24 martie, stingem toate luminile din curte, castel şi restaurant, şi te aşteptăm cu familia, şi cei dragi la o cină în totalitate organizată la lumina lumânărilor. Toate bucatele pentru masă vor fi gătite de bucătarii noştri la foc deschis, fără a utiliza energie electrică sau gaz.

Fiecare deliciu culinar va fi servit cu vinul potrivit, în funcţie de asocierile enogastronomice, pentru ca musafirii noştri să savureze o cină deosebită. Atmosfera romantică va fi întreţinută cu muzică live, interpretată la harpă.

Meniul serii:

Welcome drink – un pocal de spumant Animaliens Brut
Starter – Tar-Tar din somon şi ton, cu cremă de caşcaval, servit cu un pahar de Sauvignon Blanc 2022;
Entrée – Risotto cu ciuperci de pădure, asociat cu Rose de Bulboaca 2022;
Felul principal – Iepure cu fistic şi un pahar de vin din soi autohton Rara Neagră 2020;
Desert – Parfait de halva cu pomuşoare de pădure, servit cu Vişinată;

Data – 24 martie, ora 19.00;
Locaţie – Castel Mimi;
Preţ pentru o persoană – 1500 lei
Rezervări062 00 1893

Evenimentul susţine protejarea Planetei noastre prin economisirea energiei electrice. Fii şi tu parte a comunităţii pentru care mediul ambiant şi viitorul Pământului este o prioritate!