Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Cina la lumina lumânărilor

martie 24 - martie 25

O cină la lumina lumânărilor. Un eveniment exclusiv organizat în premieră la Castel Mimi cu ocazia Orei Pământului.

Alături de alte construcții emblematice, precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseumul din Roma, Turnul Eiffel din Paris, Sfinxul şi Piramidele din Giza şi alte sute de monumente din întreaga lume, Castel Mimi, inclus în top cele mai frumoase 15 vinării din lume, va rămânea în întuneric, timp în care vom cina la lumina lumânărilor.

Un eveniment unic în care ne propunem să sărbătorim într-un mod cât mai conștient și respectuos față de mediu. În această seară vom servi bucate delicioase, pregătite fără folosirea gazului sau a curentului electric, astfel încât să minimizăm impactul asupra mediului înconjurător. Printre preparatele deosebite se numără și carnea de iepure crescut în condiții naturale, ce va fi savurată la antreu împreună cu vinul, cules noaptea manual, în lăzi de lemn, în perioada fazei lunii pline. În timpul cinei, veți putea degusta și renumitul vin, ce completează perfect meniul nostru.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați nouă la această experiență culinară deosebită și să sărbătorim împreună această zi importantă pentru planeta noastră. Locație – restaurantul «Bufnița Albă» / Wine Bar