EN   •            RU Acasă
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit

CEREMONII

Visezi să petreci o nuntă regală? Castel Mimi dispune de interioare elegante și spații pitorești care iti taie respirația si vor garanta un eveniment de neuitat. Castel Mimi se mândreşte cu un Pavilion pentru nunți de 785 de metri pătraţi, la care se adaugă un scuar grandios - spații suficiente pentru acomodarea a până la 800 de invitați si care pot fi amenajate în baza oricărei exigențe.

WEDDINGS MENU

WEDDINGS SERVICES

Castel Mimi se întinde pe o suprafaţă de peste 200 000 de metri pătraţi. Sunt zeci de locaţii care pot găzdui orice eveniment pe care vi-l doriţi, în beciuri, la suprafaţă, în aer liber sau la etaj.

LOCAȚIILE PENTRU CEREMONII

PAVILON

Această clădire construită în stil eclectic, din sticlă transparentă, este dotată cu tehnologii inovatoare şi avansate. Găzduieşte evenimente mari, nunţi, cumătrii, convenţii şi spectacole. Din interiorul clădirii cât şi se deschid peisaje extraordinare spre curtea Castel Mimi şi împrejurimi.Vino să-l descoperi.
EQUIPMENT AND TECHNOLOGY
PEOPLE MAX 350 PAX
DIMENSIONS ??? MQ
AUDIO ???
VIDEO ????
INTERNET FREE
?? ??

TERASELE

Trei platforme grandioase sub aripa estică a Castelului Mimi, organizate în stil de amfiteatru, pot cuprinde mesele de la 300 până la 2000 de persoane, devenind astfel locația perfectă pentru organizarea unui eveniment de amploare în aer liber.
EQUIPMENT AND TECHNOLOGY
PEOPLE MAX 350 PAX
DIMENSIONS ??? MQ
AUDIO ???
VIDEO ????
INTERNET FREE
?? ??

SERVICII NUNTĂ

WEDDING ROOM

On pa aut perum es sitis alitionseque ad e arum, acescia vero bernatus quatint, comnihilique reptatempe porem nim expe et quas enda que voluptiur, que pr o es nemqui c onsedi vendeliquis et, ipsapic tem con repudantium vollant lautate et explabor es acimill ese quae ctemporumque labo. U t aceptur? Qui tor em fugiam, estor mil idernat iorpore eatis vendanda nullupt aese que erum dolupta tiatem etur, ipientem utestiati cullaci llabo.

HAIR STYLIST · MAKEUP

Machiajul de mireasă trebuie să fie unul special. În ziua nunții, experții noștri în make-up îți garantează un machiaj fin și natural care te vor face să arăți fabulos în fotografii dar și te va ține în admirația oaspeților pe întreaga durată a evenimentului.

FLOWER STYLIST

FLOWER STYLIST Buchetul reprezintă unul dintre cele mai importante accesorii ale miresei în ziua nunții. Florarii noștri te vor ajuta să alcătuiești buchetul perfect, asortat la rochia de mireasă, din flori și elemente care se potrivesc personalității tale dar și stilului pentru care optezi.