EN   •            RU ☎ +373.62.00.1893
castel mimi
castel mimi
castel mimi
castel mimi
castel mimi
castel mimi
castel mimi
castel mimi
castel mimi
castel mimi

RESTAURANTUL "BUFNIȚA ALBĂ"

Restaurantul Bufnița Albă, reprezintă unicul local din categoria fine dining din Moldova. Vă invităm să savurați bucate excepționale, inspirate din rețetele tradiționale basarabeane cu rafinate influențe franceze ale stilului "Provence".

Descoperiți gastronomia moldovenească într-o nouă formulă

Meniul bogat în delicii gătite din produse proaspete și naturale, va surprinde plăcut gurmanzii prin ambundență de arome, culori și compoziție. Vă recomandăm numaidecât să încercați pateul cu murături, copt după rețeta casei din piept și ficat de pui autohton, iar pe final să vă îndulciți cu desertul tradițional „Babă Neagră” în cremă de vanilie și sos de prune, ce prezintă o textură catifelată și un gust nemaipomenit.
Personalul, mereu atent, binevoitor și receptiv, la sigur vă va recomanda la bucate și un pahar de vin din cele mai alese, precum inconfundabilul Castel Mimi Pinot Gris 2016, decorat cu o medalie de argint la Mundus Vini în anul 2017, sau un desăvârșit Malbec 2015, maturat în barrique din stejar francez pentru 16 luni. Adevărații connoseuri vor putea servi din legendarul Cabernet Sauvignon Reserve 2012, medaliat cu aur la Mundus Vini, Germania, în 2016 și premiat cu dublă medalie de aur în 2017 la Sakura, Japonia.
Totodată, interiorul elegant predispune către o atmosferă relaxantă, în timp ce geamurile restaurantului oferă o priveliște de poveste spre grădinele Castelului Mimi.