Castel Mimi Boutique Design Hotel, piscină și spa cu vin este o stațiune unică, cu o gamă largă de servicii de top. Situată în apropiere de Chișinău, Moldova, oferă relaxare la cel mai înalt nivel, așezată în locația uimitoare a cramei noastre. Citiți mai jos pentru a afla detalii despre hotelul nostru boutique sau pentru a afla mai multe despre piscina noastră în aer liber, sau spa-ul cu vin care se deschide în curând.

Bungalou

Castel Mimi Boutique Design Hotel 5* are ușile deschise pentru oaspeți anul împrejur. Stațiunea include 7 bungalow-uri unice, proiectate de designerul italian Arlando Trati și construite din piatră.

Piscină în aer liber

Castel Mimi Boutique Hotel – locația perfectă pentru a te răcori în zile toride. Avem o piscină semi-olimpică de 25 de metri, gratuită pentru oaspeții cazați și accesibilă contra cost pentru ceilalți vizitatori.

Marea deschidere, curând!

Primul spa cu vin din Moldova

Credem cu sfințenie că vinul este bun nu doar pentru consum, ci și pentru proceduri! Curând deschidem ușile primului centru spa cu vin din Moldova – locul ideal pentru relaxare, regenerare și descoperirea proprietăților curative ale vinului.

Vrem să combinăm plăcerea cu starea de bine și planificăm să punem la dispoziția oaspeților băi cu vin, jacuzzi, saună, degustare terapeutică și masaj cu uleiuri din semințe de struguri.