EN   •            RU
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI

EVENIMENTE

Castel Mimi, situat în inima Modovei la doar jumătate de oră de Chișinău, reprezintă locația perfectă pentru organizarea ceremoniilor și evenimentelor de orice tip, precum concerte, spectacole, conferințe, expoziții, defilări, nunți, aniversări sau petreceri corporative.

SERVICII NUPȚIALE

PETRECEȚI O NUNTĂ DE VIS LA CASTEL MIMI

Locația superbă, ce taie respirația prin frumusețea impunătoare a edificiului istoric și eleganața grădinilor veșnic verzi, vă pune la dispoziție diverse spații și numeroase posibilități pentru realizarea unui eveniment de excepție.
Castel Mimi dispune de o fantastică sală de ceremonii, supranumită "Casa Luminii". Realizat într-un stil ecletic, acest Pavilion polivalent este unicul edificiu din țară cu pereții din sticlă, deschizându-se din interior peisaje uluitoare. Această sală are o capacitate maximă de circa 350 de persoane și o suprafață de 785 metri pătrați - spațiu suficient și pentru o eventuală amplasare a scenei, panourilor LED, bufeturi și decorații de orice tip. În caz că planificați o nuntă și mai numeroasă, curtea Castelului, ce cuprinde terase spațioase și un scuar de toată frumusețea, poate fi gazda unui eveniment în aer liber de-a dreptul regal, cu peste 2000 de învitați.
Totodată puteți organiza înscrierea în fața Castelului sau în sânul pereților seculari a pivniților istorice. Surprindeți-vă învitații cu un extraordinar show de lumini a unicii fântâni artizene muzicale din Moldova, amplasate în inima Scuarului Mimi, care vă va cuprinde într-o atmosferă de vis pe timp de seară.
Meniul pentru ziua ceremonii împreună cu alte momente organizatorice se vor discuta în prealabil cu bucătarul șef și event-managerul. Poate fi organizat un Food-test prin intermediul căruia echipa noastră de bucătari vă vor delecta cu recete delicioase și prezentări originale pentru o experiență gastronomică unică. Vă vom fi alături cu idei și propuneri, adaptate propriilor voastre dorințe ca nunta DVS. să fie una irepetabilă și memorabilă. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la numărul +373.60.18.00.18 sau prin adresa electronică events@castelmimi.md.


EVENIMENTE PRIVATE

CLIPE FERICITE ÎMPREUNĂ CU CASTEL MIMI

Cunoaștem cât de importante sunt amintirile. Ele pot fi mai frumoase împreună cu Castel Mimi. Petreceți momentele speciale din viața Dvs. într-un anturaj de poveste.
Bucate alese, vinurile elegante și buna dispoziție vă așteaptă la unicul Castel din Moldova.
Meniu, bogat în bucate din gastronomia europeanăși tradițională cu influențe internațiole, gătite și prezentate într-o formulă plină de fantezie și gust. Este posibilă alcătuirea meniului în prealabil împreună cu bucătarul șef și managerul pe evenimente.
Castelul dispune de diverse locații pentru organizarea evenimentelor private:
Wine Party Room, sală ce dispune de bar și canapele, pentru grupuri cu până la 60 de persoane;
Restaurantul Bufnița Albă, perla gastronomică a Castelului Mimi. Un local de lux cu interior elegant, cu o capacitate maximă de 80 de persoane;
Pavilion, o sală de ceremonii în stil ecletic, unica din Republica Moldova cu pereții din sticlă. Acest edificiu are o suprafață de 785 de metri pătrați și o capacitate maximă de 250-450 de locuri, cu posibilitatea de a amenaja sala într-o manieră personalizată.
Terasele Castelului și Scuarul Mimi, încununat cu unica fântână muzicală din țară, este locația potrivită atât pentru petreceri mici, cât și pentru evenimente mari de până la 2000 de persoane.
Programul distractiv poate fi îmbogățit cu degustări și tururi ghidate pe teritoriul vinăriei și în interiorul Castelului Mimi, master-class-uri de gătire la cuptor tradițional pe lemne sau cursuri distractive de cupajare a vinurilor.
Pentru mai multe informații nu ezitați să ne apelați la numărul +373 60.18.00.18 sau ne contactați la events@castelmimi.md

CONCERTE ȘI SPECTACOLE

EVENIMENTE DE EXCEPȚIE LA UNICUL CASTEL DIN MOLDOVA

Castel Mimi poate fi gazda concertelor și spectacolelor de diferite dimensiuni sau nivel de complexitate, întrucât dispune de o gamă largă de spații unicale, atât de tip închis cât și în aer liber:

Scuarul Mimi și grădinele Castelului sunt ideale pentru open-air-uri cu până la 15.000 de persoane;
Beciurile Secrete sau Pavilionul pot fi folosite pentru serate muzicale, recitaluri, expoziții sau show-uri de modă pentru 200-350 de persoane;
Wine Party Room, ce se află în incinta Castelului Mimi, dotat cu mese spațioase, Wine Bar, canapele estelocul perfect pentru serate muzicale cu până 100 de locuri.
Deseori Castel Mimi de sinestătător organizează diferite spectacole, serate muzicale, sau cine, în aer liber, cu participarea interpreților din Republica Moldova și de peste hotare. Pentru a fi la curent cu evenimentele organizate la Castel Mimi dați un like pe pagina noastră de Facebook sau un follow pe Instagram.
Pentru rezervări nu ezitați să ne apelați la numărul 062.00.1893 sau să ne scrieți la rezervări@castelmimi.md. În cazul în care doriți să organizați un eveniment la unicul Castel din Moldova, apelați-ne la numărul +373 60.18.00.18 sau ne scrieți la events@castelmimi.md.

BUSINESS ȘI EVENIMENTE CORPORATIVE

CASTEL MIMI, CHEIA DE SUCCES A AFACERII DVS

Castel Mimi reprezintă o locație superbă pentru organizarea diferitelor evenimente, precum ateliere, conferințe, seminare, petreceri corporative, etc.
Castelul oferă o priveliște memorabilă care va delecta oaspeții și partenerii dvs. de afaceri. Avem ferma convingere că o atmosferă relaxantă va asigura succesul întrevederii și va stimula creșterea ulterioară a afacerilor dvs.
Totodată vă punem la dispoziție o gamă largă de echipament tehnic dar și diverse spații pentru evenimente: Pavilion, o sală polivalentă în stil ecletic cu o suprafață de 785 de metri pătrați și o capacitate maximă de 500 de locuri. Existată posibilitatea de a amenaja sala în manieră personalizată și de a instala panouri LED sau proiectoare. Wine Party Room, o sală cu o capacitate maximă de până la 60 de locuri, pentru prezentări sau seminare într-o atmosferă mai degajată. Beciurile Castelului ascund unica masă interactivă din Moldova- "Masa Timpului", cu o lungime de 13 metri și o rezoluție de circa 11k care poate fi folosită pentru prezentări, degustari, fiind compatibilă cu gamă largă de formaturi digitale și la crearea căreia au fost implimentate cele mai noi tehnologii ale momentului. Castel Mimi este locul unde veți redescoperi Moldova prin vinuri deservârșite, de producție locală, și bucate alese din tradiția basarabeană și cea occidentală.
Deliciile gătite cu multă pasiune și fantezie de cei mai iscusiţi bucătari vă vor surprinde prin finețe de arome și îi vor cuceri chiar şi pei cei mai înrăiți gurmanzi.
La dorinţă, putem organiza deservire indivuală sau bufet, pauze de cafea, dejunuri, prânzuri sau cine, atât în spații închise cât și în aer liber.
Managerul pe Evenimente împreună cu Bucătarul șef vă vor fi la dispoziție cu idei și propuneri ca întravederea dvs. să fie un succes de durată.
Pentru mai multe detalii contactați-ne la numărul +373 60 18 00 18 sau la adresa events@castelmimi.md