EN   •            RU
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI

CURTEA

Castel Mimi dispune de o curte de-a dreptul regală, ce cuprinde grădinile veșnic verzi, un scuar grandios, o sală polivalentă destinată evenimentelor de orice tip, locuri de cazare, un Wine SPA, o piscină spațioasă, terase de vară, spații pentru picnic și master-class-uri culinare. În curtea castelului deseori se organizează evenimente culturale de amploare, precum concerte, spectacole sau cine în aer liber.


PAVILIONUL COPIILOR

UN SPAȚIU DEDICAT ÎN EXCLUSIVITATE CELOR MICI

Disponibil în curând…
Pavilionul Copiilor este locul jocurilor și distracției. Această construcție e organizată în așa fel pentru a garanta singuranța celor mici și dispune de diverse accesorii pentru crearea unei atmosfere de aventură.

GRĂDINA

UN NOU SUFLU PENTRU GASTRONOMIA TRADIȚIONALĂ

Un spațiu dominat de arome delicate de flori, mirodenii și zarzavaturi proaspete. Inspirată din tradiţia medievală, gradina este încununata cu o bucătărie în stil național. Aici veți avea ocazia să partecipați la lecții de gătit și să urmăriţi spectacole culinare.

SCUARUL MIMI

ELEGANT. FERMECĂTOR. GRANDIOS.

Platforma centrală din curtea interioară a Castelului, Mimi încântă cu priveliști, ce-ți taie respirația. Acest spațiu este dotat cu unica fântană muzicală din Moldova care oferă fascinante spectacole de lumini și culori. Totodata, Scuarul Mimi este locul principal de petrecere a evenimentelor în aer liber.

TERASELE VERZI

EXPERIENȚE LA UN CU TOTUL ALT NIVEL

Disponibil în curând…
Locație amenajată în preajma impecabilului Castel Mimi, perfectă pentru cei care sunt în căutare de a-și satisface dorința de frumos, îmbinând-o cu experiențe gastronomice de neuitat.

PODGORIE

CELE MAI IMPORTANTE SOIURI, ADUNATE ÎNTR-UN SINGUR LOC

Disponibil în curând…
Spațiul creat pentru entuziaștii ce doresc să se apropie de cultura vitivinicola milenară a Moldovei. În podgorie vor fi expuse vițe de cele mai importante soiuri, pentru a celebra complexitatea și diversitatea vinului din lumea întreagă.

LABIRINT

"CINE PRIMUL VA GĂSI IEȘIREA?"

Primul labirint viu din țară, format din plante veșnic verzi, va fi locul unde să te pierzi sau să te ascunzi de restul lumii, cu un pahar de vin bun.